top of page
Search
  • Moderátor

DHL Florbalové babie leto

Počas uplynulých dvoch víkendových sobôt sme odohrali ďalšiu časť našich turnajov pre najmladších hráčov, tentoraz pod názvom DHL Florbalové babie leto.



V sobotu 14.9. sa v Záhorskej Bystrici najprv ukázali mladší žiaci, medzi ktorými sa v konkurencii tímov FBC Blueberries Modra, SZPK Komárom, Snipers Bratislava a Tsunami Záhorská Bystrica z celkového víťazstva tešili hráči Snipers. Domáci obsadili 2.priečku.


A po žiakoch si na svoje prišli aj 4 družstvá mladšej prípravky -  Tsunami Záhorská Bystrica, Bogdau Stupava, VŠK PdF UK Hurikán Inspiro, Snipers Bratislava a 5 družstiev staršej prípravky - FBC Blueberries Modra, SZPK Komárom, Snipers Bratislava, SZPK Komárom a Tsunami Záhorská Bystrica.



Prípravkári na turnajoch 21.9. zviedli rovnako zaujímavé florbalové súboje ako ich starší kamaráti, tentoraz s víťaznými tímami Snipers Bratislava v mladšej prípravke a VŠK PdF UK Hurikán Inspiro v kategórii tej staršej.


Opätovne sa musíme poďakovať spoločnosti DHL Exel Slovakia, s .r. o. za zastrešenie aj tejto časti mládežníckych turnajov v roku 2019, rodičom za povzbudzovanie a deťom za nadšenie z hry!

194 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page