top of page
Search
  • Moderátor

EuroFloorball Cup 2019, Malacky

9. - 13.10.2019, Športová hala Malina v Malackách.


Takto sa chalani tešili z víťazstva na EuroFloorball Challenge v roku 2017.



Späť do minulosti


Tsunami sa na tento medzinárodný turnaj kvalifikoval ešte pred dvoma rokmi v sezóne 2016/2017. Vtedy sme sa premiérovo stali majstrami Slovenska a tým sme si zabezpečili štart na turnaji EuroFloorball Challenge. Tento turnaj sa konal v Trenčíne, kde sme boli spolu s vtedajšími vicemajstrami, usporiadatelia tohto turnaja.


Turnaj sme vyhrali po skvelých výsledkoch, keď sme si v skupine poradili s maďarským celkom Dunai Krokodilok 15:4, London Sharks z Veľkej Británie pomerom 9:3 a s ukrajinským majstrom FBC Skala Melitopol 9:4.


Ako víťazi skupiny sme postupovali do semifinále, kde sme narazili na slovenského vicemajstra AS Trenčín. Tento zápas bol reprízou extraligového finále. Zápas sme zvládli a po výsledku 5:4 sme postupovali do finále.


Vo finále sme sa stretli opäť s ukrajinským majstrom FBC Skala Melitopol. Zápas sme bez väčších zaváhaní zvládli a zvíťazili 9:4.


Do ALL-STARS tímu turnaja sa dostali Jakub Horecký a Martin Kubovič.


Zdroj foto: FB EuroFloorball Challenge 2017



Prítomnosť


A naspäť do prítomnosti. V stredu 9.10.2019 sa začína EuroFloorball Cup v Malackách, tento medzinárodný turnaj môžeme prirovnať k futbalovej Európskej lige. Je to druhý najvyšší stupeň klubovej európskej súťaže. Nad týmto turnajom je už len

Champions Cup - Liga Majstrov.

Prvým súperom Tsunami v skupine B bude maďarský Phoenix Fireball SE. V druhom dueli čaká na Tsunami nemecký protivník MFBC Liepzig.


Štvrtok 10.10.2019 o 19:00

Tsunami Záhorská Bystrica : Phoenix Fireball SE


Piatok 11.10.2019 o 19:00

Tsunami Záhorská Bystrica : MFBC Leipzig



V druhej skupine sa predstaví slovenský majster FK AS Trenčín, ktorý sa stretne najprv s maďarským tímom SZPK Komárom a v druhom súboji vyzve nórsky IBK Greaker.


Týmto Vás chceme určite pozvať na zápasy Tsunami, poďme spolu využiť takmer domácu atmosféru.


142 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page