top of page
Search
  • Moderátor

Muži ukončili základnú časť na druhom mieste

Základná časť skončila v sobotu 7.3. 2020 domácim zápasom proti predposlednému Púchovu. Do haly si za slnečného počasia našlo cestu veľa našich skalných priaznivcov a v hale si užívali na góly bohatý zápas. Zápas skončil v pomere 23:5 v prospech pre domáce Tsunami.


Obzrime sa ale spätne do minulosti a zhrňme si celú základnú časť. Prvý zápas bol na programe 14.9. 2019, bol to zároveň prvý súťažný zápas v novej viacúčelovej hale v Záhorskej Bystrici. Tradičný súboj proti rivalom z Oravy, Nižnej. Pre Tsunami sa toto stretnutie skončilo víťazne a porazili Nižnú v pomere 4:2. Tsunami malo menší výkonnostný výpadok v 4. a 5. kole, keď nestačili na AS Trenčín a košiceké ATU. Následne mali trošku zmenu a zúčastnili sa EuroFloorball Cupu.

Späť do extraligového kolotoča nabehli so správnou nohou a pripísali si do tabuľky ďalšie výhry. V 8. a v 9. kole opäť zakopli, konkrétne na pôde Lida, keď v oklieštenej zostave nestačili na súpera a podľahli im 5:4 po predĺžení. V 9. kole cestovali do Trenčína, miestne 1. FBC v tej dobe nepoznalo chuť prehry a z našich chalanov si spravili "trhací kalendár" - 15:5. To bola zrejme "dobrá facka" pre chalanov po ktorej ťahali šnúru 8 víťazstiev. Posledná prehra v základnej časti prišla v Žiline. Žilinské kobylky porazilo Tsunami v pomere 7:4. Veľmi kvalitný zápas sa odohral v 20. kole, kde sme privítali 1. FBC Trenčín a chalani chceli Trenčínu vrátiť vysokú prehru z 9. kola. Odveta sa podarila a zápas, ktorý sa odohral vo vysokom tempe sme zvládli - výhra 9:5. Nasledujúce kolo cestovali "Tsunamáci" na pôdu košického Florka, kde sa bojovalo o druhé miesto v tabuľke. Florko podľahlo a Tsunami si pripísalo dôležitú výhru a zaistilo si tak 2. miesto.

Tsunami teda skončilo na 2. mieste po základnej časti so ziskom 52 bodov a so skóre 175:118. Na konte sme mali 17 výhier 1 prehra po predĺžení a 4 prehry v riadnom hracom čase. Play-Off začína už o týždeň 14. a 15.3.2020 proti ŠK Lido Prírodovedec. Bratislavské derby, ktoré divákom ponúkne určite kvalitné výkony. Vítaní sú všetci, vy ste našim šiestym hráčom na palubovke, predsa len sa riadime heslom SPOLU SME SILNEJŠÍ!


Zdroj foto: FB ŠK Lido Prírodovedec

215 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page